fredag 28 oktober 2011

Våren 2012´s stora projekt

I söndags morse kläckte Jonas den underbara idéen att vi ska riva vårt mörka tråkiga uterum. Det är så intressant vad olika vi människor är när det gäller hus och inredning. Detta uterum byggdes för max 3 år sen av de förra ägarna och vi har nu bott här i ett år och ogillar det på alla sätt. När jag var här på visningen så tänkte jag att det kommer att bli så mysigt att inreda uterummet utan att behöva oroa sig för regn, men efter ett år här så stör det rummet mig mer än något annat här i huset. Lusten att inreda det kom aldrig. Vi har känt att även på sensommaren satt vi hellre utomhus med en extra varm tröja på.

Så nu ska det bli ändring. Vi har inte riktigt kommit fram till vad vi ska göra än så det får bli vinterns planering, men det vi vet är att trädgården ska bli hur mysig som helst när vi är klara.

Utanför skjutdörrarna ser ni en stor "trälåda" som har varit en pool. Den har vi redan monterat ner och sålt. Jag har egentligen inget emot en pool men som de hade placerat den ser vi ju inget av trädgården  när vi sitter på uteplatsen. Det känns ibland lite grymt. Allt som de förra ägarna har lagt tid och pengar på, river vi :)


  
Bild från försäljningen



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar