onsdag 26 september 2012

Vad ska man ha

När vi flyttade in i huset så var det två saker som vi kände att vi absolut måste ta tag i (självklart de dyraste) och det var badrummet och köket. Badrummet tog vi tag i efter några månader och det har blivit jättebra. Ska bara sätta dit en liten tapetbit på en hylla och sen kan jag visa en bild. Vi bytta plats på allt i badrummet så det blev ett stort projekt i ett litet rum. Dessutom passade vi att göra om ett rum till en tvättstuga vilket inte fanns innan. Tyvärr var vi tvungna att gräva nya avloppsrör utanför huset och det tillsammans med lite annat som krånglade så hamnade notan på 50 000 kr över budget.
Detta gör ju att köket får vänta lite men vi hoppas att kunna ta tag i det om 1-2 år. Vi ska inte bara byta inredningen utan väggar ska flyttas, en toalett ska göras om till skafferi och allt ska byta plats. Idag har vi ett kök som har relativt nya vitvaror och allt det andra är ganska okej problemet är att det knappt fungerar att vara 2 där samtidigt. Vi bor ju i ett litet 50-talshus och i sådana hus är ju rummen inte kända för att vara stora.
När jag gick in på IKEA´s blogg Livet Hemma hittade jag dessa fantastiska bilder och kände att jag vill börja nu!!! Det är nog bara banken som inte vill det :)

Bild: Livet Hemma

Bild: Livet Hemma
Det gråa var ju riktigt snyggt. Frågan är om vi skulle tröttna på det snabbare än vitt, svaret är säkert ja, men det tåls att tänka på ändå.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar