onsdag 21 december 2011

Ärlighet varar längst

Jag är allergisk mot alla glammiga mammabloggar som finns på nätet. Så när jag för ett tag sen hittade denna underbara blogg så blev jag så glad. Äntligen någon som ger den sanna bilden av att få barn :) Ni hittar bloggen här

Bild lånad från http://hormonerhemorrojder.wordpress.com
och här kommer ett litet utdrag från bloggen som jag tyckte var så härligt ärligt!!

"Vad hände?

Nu är jag en av alla dem som gjort såna där lökiga julkort med bebisen i tomteluva. Nu är jag en av alla dem som har ett bebisfoto som bakgrundsbild i mobilen. En av alla dem som går i bredd med barnvagnen på trottoaren. En av alla dem som lyssnar nyfiket när ordet ‘förlossning’ nämns på tv-nyheterna. En av alla dem som tycker att det är sovmorgon att vakna klockan 06. En av alla dem som inte vill träffa folk om någon är sjuk för en smittad bebis betyder nattvak. En av alla dem som vet vad just nattvak innebär. En av alla dem som kör Volvo V50 och diggar det. En av alla dem som obekymrat pillar bort snorkråkor eller blir glad av en rejäl, efterlängtad (bebis)rap. En av alla dem som tänker ‘praktiskt’ istället för ‘fint’.
Livet består av idel överraskningar. Haha!"

tisdag 13 december 2011

Uppmaning

Nu uppmanar jag alla att ge Musikhjälpen ert stöd. I år samlar de in pengar för att flickor i världen ska få gå i skola, något som faktiskt är deras rättighet enligt barnkonventionen.
Gå in på musikhjälpen .se eller lyssna på P3. 50 kronor har nästan alla svenskar råd att avvara även i jultider.

Lånad från Musikhjälpen.se

fredag 9 december 2011

Prioriteringar

Jag har under hela hösten stressat upp mig för att det är så mycket jag vill göra. Inte överdrivet mycket men lite roliga projekt. Som jag skrivit innan så har ju Ester valt att sova bara en timme i sträck på nätterna och har gjort så ganska länge nu och min sjukdom klarar inte riktigt det utan jag behöver min sömn så har jag "tvingat" mig själv att försöka att inte tänka på alla roliga saker som ligger i mitt syrum och väntar på mig och bara ta en dag i taget och sova när Ester sover. Det är inte lätt kan jag säga. Speciellt inte när jag läser alla andra bloggar om hur de julpyntar och pysslar. Jag har bestämt mig att jag njuter med er istället och tar igen mitt nästa december. I år blir vårt decembermys/julfeeling typ detta och jag är nöjd med det!!

Bilden lånad från Goteborgskex.se
Bilden lånad från cloetta.se