fredag 18 mars 2011

Åh nej!

Det har verkligen kommit 15 cm snö i natt. Det är oförskämt. Jag vill även denna helg kunna njuta av mina härliga snödroppar i trädgården. Ja ja, det får i alla fall bli sol i helgen så jag kan höra hur allt det hemska droppar bort.

Trevlig helg på er!
M

onsdag 16 mars 2011

Snart!

Ja ja, jag vet att jag tjatar om vårt badrum men jag längtar så. Nu är det så nära, de ska bara fixa det sista nu och på fredag ska allt vara klart. Gissa vem som kommer att duscha hela helgen :)

/M

tisdag 15 mars 2011

Underbara kort

Jag sitter ganska mycket och funderar på hur jag vill inreda barnrummet. Väggarna är målade i ljusgrått och snickerierna ska bli vita. Sen vill ju jag ha in färg. ÄLSKAR FÄRG! :) Så det kommer nog bli en tur till Lagerhaus och införskaffa en rislampa i någon härlig färg, kanske någon av dessa

Sen var jag inne på den fantastiska bloggen Tavelhus och klickade mig vidare till signerat.se och beställde några små kort från Tavelhus som jag ska rama in och sätta upp. Till exempel den här:

Nu ska jag bara hitta en mysig matta oxå. Ja just det. Jag måste visst föda ut barnet med, det är så lätt att förtränga den biten :)

/M

Vårtecken

Det är fortfarande alldeles för mycket snö i trädgården men det har smält undan lite här och där så i lördags var jag ute och letade vårtecken och blev så glad när jag såg att snödropparna är på gång. Så här kommer mitt bidrag till vårkänslan.


/M

torsdag 10 mars 2011

Äntligen!

Jippi, nu är kakelsättarna friska igen och arbetet med badrummet går vidare efter 5 arbetsdagar med stiltje. Längtar! Ska se till att ta lite bilder i helgen, kanske kan ställa in en lampa så att jag kan få lite ljus.

/M

Tävla via en mammas dagbok.

Pågående tävling


Gör som jag och tävla om ett presentkort hos hjärtat mitt.

onsdag 9 mars 2011

Men då!!!

Nu ska tydligen kakelsättarna vara sjuka me. Får vi aldrig ett badrum???

Dagens i övrigt viktigaste fundering är vilken färg jag ska ha på årets par converse, jag har vita, grå och röda men behöver nog ett par till :)

/M

måndag 7 mars 2011

Önskar mig en trollkarl!

Jag tror minsann att vårt barn snart hoppar ut genom revbenen. Shit vilket liv den lever där inne. Det är väl ändå tur det :)
Nu har det gått 5 veckor av renoverande hemma och det börjar närma sig slutet. Peter (vår snickare) tror att de ska vara klara nu till helgen. Hantverkare borde inte få vara sjuka :) Det ska bli så skönt att få återställa den halvan av huset som vi just nu inte använder, dvs vårt sovrum med mera. Så till helgen kommer det att bli den stora städardagen och återställardagen. Det betyder oxå att vi sen kan fortsätta och inreda barnrummet dä vi just nu sover och även mitt syrum som används som ett stort förråd just nu. Då ska jag äntligen få börja sy lite.
Annars har jag bara en stor önskan just nu och det är att någon med magiska krafter ska trolla bort all snö. Jag gick på asfalt igår och det känns om det var evigheter sen sist.
/M