fredag 25 februari 2011

Husdjur

Jag vill så gärna ha en katt men vi är inte riktigt där än, bearbetar lite till. Däremot så har vi fått husdjur hemma i väggarna. Små krafsande möss tror vi bestämt att det är. Känns lite grymt att sätta upp fällor men vad ska vi göra. Vi får se till att köpa en extra god ost och hoppas att de hinner smaka på den som sin sista måltid. Så visst är detta ett bra argument för att få skaffa mig den där katten i sommar?

/M

onsdag 23 februari 2011

Jag vill, jag vill, jag vill!

Jag vill så himla mycket just nu men har inte ork till något. Graviditeten gör nog sitt men det största hindret är nog all röra hemma. Kan de aldrig bli klara med vårt badrum. Jag klagar inte över deras arbete för det går jättebra och flyter på fint. Men 3,5 veckor i kaos i hemmet har satt sina spår på mitt humör. Det närmar sig dock slutet för nu ligger klinkersen på golvet i badrummet och mattan ska läggas i tvättstugan och sen är det "bara" att göra klart för dem. Så 1,5 vecka till sen är jag nog fri. Tyvärr kan jag inte lägga in några bilder från det för vi har byggt igen fönstret i badrummet och det finns ingen lampa :) Får återkomma inom kort.

/M

måndag 14 februari 2011

Jag ska inte baka :)

Nu har jag varit i farten igen i köket. Ska verkligen inte befinna mig där :)
Gjorde världens enklaste och godaste äpplekaka förra helgen men när jag skulle vända den ur formen så gick det väl så där. Det kan inte bero på att den var för dåligt smord för det kryllade av smör där. Men god var den i alla fall.
Det är äpplen från egna trädgården.

Mumsig


I väntan på en dusch hemma

Hej på er!
Jag har verkligen inte haft ork att skriva något på ett tag. Inte för att det har hänt något särskilt utan jag har inte haft inspiration. Kanske för att allt är lite rörigt nu hemma när vi inte har något badrum och vi använder bara halva huset och det står grejer överallt. Det har nu gått 2 veckor och vi får nog räkna med ungefär 3 till innan de är klara. Tänk vad jag ska njuta av min dusch sen. 

Tänkte ändå bidra med lite bilder från rivningen av badrummet. Jag fick inte vara med för min sambo utan fick ligga i soffan och puta med min mage och parera sparkarna :) Nedan ser ni J i action i sina snygga arbetsbyxor som jag färgat åt honom. Så mycket snyggare än vanliga blå.


Det är ju alltid spännande att riva för helt plötsligt dyker husets historia upp. Här ser nu ursprungsväggarna från 50-talet. Kan vara lite fräcka kanske men inte hemma hos oss./M