fredag 2 augusti 2013

Vardag igen

När det är sommar är nog datorn det sista jag tänker på. Nu pratar vi om datorn i fysisk mening. Jag har ju min telefon som håller mig uppdaterad med världen. Däremot har jag problem med att blogga från den så därför har jag valt bort det hela sommaren.
Vilken sommar vi haft. Den har verkligen varit helt underbar. Vi bestämde oss redan i våras för att denna sommar skulle bli lugn och skön. Bara vara.Jonas hade semester en vecka innan mig så då åkte Ester och han till hans föräldrar och hade en skön vecka. Sen kom vår första vecka tillsammans och då fyllde min pappa 60. Då var min bror med familj här på besök. Syster var också här men inte lika länge. Efter det var det släktträff i Dalarna. En helt underbar helg. Vi har även varit hemma en hel del och badat och hittat på smågrejer. Sen avslutade vi semestern med att vara i Onsala. Där blev det mer trädgårdshäng, glassätande på Bräutigams, spring-i-benen på gräsmattorna på Tjolöholms slott, öppna trädgårdar runt Varberg och sen hann jag även med Robbie Williams konsert på Ullevi (fantastisk kväll).
På hemresan från Onsala stannade vi en natt hos min faster i Lidköping och tog en dag med båten i Kållands skärgård. Det är så vackert där. Sista stoppet gjorde vi hos Jonas föräldrar i 2 nätter. Där myste vi mest hela tiden.
Nu är vi tillbaka i vardagens rutiner igen och har jobbat hela denna vecka. Det känns faktiskt riktigt bra och det finns ju fortfarande underbara kvällar och helger att njuta av.