lördag 29 juni 2013

Sänghäng

Nu dröjer det väl ett bra tag innan vi kan ha sänghäng på morgonarna men visst var detta en kul idé. Jag har ju en sådan bricka hemma, skulle kanske ta och pimpa till den lite.

Bild lånad från pastill.nu

fredag 28 juni 2013

Smart tänkt

"Sprang" den här på nätet. Hur smidigt är det inte om man ska äta tacos eller annan plockmat.

Källa: welcome to earf
Idag är sista dagen på jobbet innan semester och jösses vad jag har jobbat denna vecka. Efter snart ett år av jättemycket stress känns det skönt att få slippa ställa klockan, slippa göra lunchlådor med mera. Jonas och Ester har varit iväg hela den veckan hos hans föräldrar och nu kommer de hem idag och längtar i hjäl mig efter dem. Så ikväll blir det myskväll med lilla familjen.

torsdag 27 juni 2013

Testing testing

Jag har skrivit tidigare att jag testar produkter genom smartson.se och denna gång ska jag testa något som heter sms-grupp. Du kan skapa grupper med exempelvis dina familjemedlemmar och sen skicka sms till dem men det kostar bara som ett.

Vill ni testa detta gå in på:
http://smsgrupp.se/tipsa/3Z9YaP

Egen skörd

Igår skördade jag årets första jordgubbe från egna landet. Den var sagolikt god. Hoppas de mognar snart. Tycker inte att de svenska "köpejordgubbarna" har varit så goda.

onsdag 26 juni 2013

Allas vår Nalle Puh

Ibland önskar jag att jag var lite mer som Nalle Puh. Det är så enkelt då (på något sätt)

Källa: Okänd

tisdag 25 juni 2013

Glassfabrik

Min underbara dotter skulle nog kunna leva på glass om hon fick välja själv. Varken Jonas eller jag är speciellt glasstokiga men vi börjar lära oss tack vare henne. Hon är dessutom inne i en fas där det ska bjudas på mycket mat. Denna helg har vi fått äta soppa och macka. Det roliga är att vi har börjat märka en begynnande närkedialekt :)
För att variera hennes utbud så har jag startat en glassfabrik här hemma. Än så länge så har jag gjort en strutglass med 3 kulor och jordgubbssås på och nu håller jag på med en Twister-glass. Gott ska det bli.torsdag 20 juni 2013

Älskar teknik

Det är sant. Jag älskar verkligen teknik. Jag önskar bara att jag hade lite lättare för att förstå allt det nya. Är det åldersproblem eller matas vi med för mycket nya grejer hela tiden. Bara för att jag älskar teknik betyder det inte att jag alltid har det senaste men jag fascineras av det.
I förra veckan gick fjärrkontrollen till vår digitalboxen sönder och det är väl inte någon katastrof med tanke på att vi knappt kollar på burken, men just nu blev det ändå lite katastrof. Från söndag till torsdag nästa vecka ska jag vara själv hemma. Jonas har semester och tar med sig Ester till svärföräldrarna. Vid sådana tillfällen kan jag tycka att det är lite mysigt med en tv-kväll och bara titta på sådana där roliga saker som bara jag tycker om. Så gissa om jag blev glad när jag upptäckte på Telias  hemsida att det finns en app som kan styra boxen. Soffhänget är räddat!! Halleluja.

Bild lånad från telia.se
Andra bloggare önskar glad midsommar med fina bilder på jordgubbar och blommor men jag nöjer mig över att njuta av min nya app-vän.

Glad midsommar på er alla!
Malin

tisdag 18 juni 2013

Jag vet att det är jätteglest mellan inläggen men nya personalproblem på jobbet gjorde återigen min vardag till ett kaotiskt h-vete. En och en halv vecka kvar, sen är det semester och jag längtar för fullt.

I sommar ska jag verkligen njuta av att bara vara med små utflykter och under våra utflykter ska mitt fokus på loppisstoppen vara att hitta detta för att kunna skapa en härligt vägg i köket:

Bild lånad hos Sanna & Sania