torsdag 21 juli 2011

Ardala

Nu är vi hos svärföräldrarna i Ardala. Ett litet samhälle utanför Skara. Dock är inte självaste svärföräldrarna hemma men de kommer om några dagar. Det är alltid lika rofyllt att vara här, men helst vill vi ha solsken så att vi kan ligga på en filt på deras underbara gräsmatta. Annars så slappar vi mest. Ska åka förbi en loppis som vi gillar någon dag och sen ska vi hälsa på mormor i Lidköping en natt tillsammans med henne åka till Spiken och äta rökt sik. Det är ett måste varje sommar. Ni som inte varit där har gått miste om något.

Trädgården i Ardala

måndag 18 juli 2011

Sommar

Jag skriver inte så ofta här men det är så mycket annat som händer. Jonas har semester i 6 veckor och vi grejar lite här hemma och övrig tid vill jag bara gosa med Ester. Hade nog aldrig förstått innan hon föddes hur fantastiskt det är. Hon är ju helt underbar och det händer så mycket med henne nu när hon är 3 månader. Hon pratar för fullt (på sitt eget språk), hon vet verkligen skillnad på prat och sång för när vi pratar med varandra så låter vi varandra prata färdigt men när vi sjunger så är det minsann i kör. Hon är supermedveten om allt och vill helst vara med hela tiden. Som sagt, vi njuter 24 timmar om dygnet.

I övrigt hade vi en liten tuff start på Jonas semester. Som jag skrivit tidigare så har jag  Chrons sjukdom men har inte haft problem efter 2003, men tydligen är det inte helt ovanligt att man får ett skov ett tag efter förlossningen och det fick jag. Läkaren rekommenderade en kur med kortison i 8 veckor men som tur var så la sig skovet och jag slapp börja med det. Tycker verkligen inte om att äta kortison och få sömnlösa nätter.

Än så länge har vi varit hemma de första 2 veckorna men nu ska vi göra en liten semesterturné. Vi gör det enkelt för oss i år och kommer bara vara hos våra respektive föräldrar. Bekvämt och avslappnat :) Annars blir det mest lite dagsutflykter. Vi har inte haft bil tidigare så nu ska det bli kul att få uppleva Örebro med omnejd och hitta en massa loppisar

/Malin