tisdag 31 maj 2011

Tävling

Nu närjag har återupptagit bloggandet så kan jag inte sluta :) Tänkte bara tipsa om en tävling, man kan ju inte få för mycket garn.

Det är bloggen De otaliga projekten som firar 5000 besökare och du kan vinna garnet på bilden

Värme!

Jag har varit inomhus hela förmiddagen och grejat lite mellan amningarna och jag hade inte kollat på termometern. När jag nu gick så var det 27 grader i skuggan. Skönt men varmt. Det var bara att ta av Estern byxorna och låta henne ligga i bodyn. Synd att jag inte kunde göra detsamma :)


//Malin


Nu är vi 3 i familjen

Jösses, vad längesen det är som jag bloggade och jösses vad mitt liv har blivit annorlunda sen dess. Den 17 april kom vår efterlängtade lilla dotter Ester. Hon var så ordentlig och lät oss sova hela natten och sen tyckte hon att det var dags att komma ut och det tog bara några timmar.
Det var beräknat till den 22 april men vi har skojat om att hon kommer att komma den 17:e eftersom det är palmsöndagen och jag är född på palmsöndagen ett år när påsk var i mars. Så det är lite spooky att det blev så.
Jag njuter som bara den även om det finns svarta ringar under ögonen och jag inte kan åka iväg någonstans själv utan måste hela tiden anpassa mig efter Ester, vilket jag mer än gärna gör. Det är ju tur att det finns webb-butiker :) Dagarna går fort även om det känns som att jag bara sitter och ammar. Det börjar dock märkas skillnad nu efter 6 veckor. Hon är vaken lite mer och då trivs bättre och bättre att ligga för sig själv och titta på vad vi gör. Allt blir lättare då, bara en sådan sak som att borsta t:änderna.

Självklart har jag en del pyssel på gång och jag ska blogga om den inom kort, men här kommer en bild på vår underbara Ester.


Bara några timmar gammal

//Malin