måndag 11 oktober 2010

Nytt liv

Jag som längtade så efter att få skriva av mig i en blogg, men det hände en massa andra saker istället i sommar. Först så hittade vi ett hus som vi oxå fick köpa så det har vi precis flyttat in i. Eftersom det ligger en bit utanför Örebro så kom vi fram till att vi behöver en bil. J och jag kan inget om bilar så det slutade med att vi beställde en ny bil.. oops!


Det ser inte så spännande ut på denna bilden men ge oss några år så kommer det att vara så mysigt här.

Bara en vecka efter det att vi hade skrivit på papprena för handpenningen så visade det sig även att jag hade lyckats bli gravid. Vi har försökt ett tag men eftersom jag har Chrons sjukdom så har det ställt till problem. Självklart är vi jätteglada och nu när jag är i vecka 13 så börjar jag förstå vad som faktiskt händer. Fast jag måste erkänna att jag har svårt att förstå att jag är gravid.

Så det blev nästan lite fjantigt med hus, bil och gravidiet på bara några veckor, alla tror att det var planerat så :)

Så det har inte blivit mycket skapande för min del. Mest blir det fortfarande alla möjliga sorters handledsvärmare då beställningar inte vill ta slut. Det skulle verkligen vara kul att göra något annat. Skulle ju vara kul att sy och sticka lite till den där saken i magen. Jag får nog lära mig att säga nej.

Eftersom jag inte kan ha saker tight om halsen för då mår jag illa så har jag bestämt mig för att nästa projekt blir denna

/M