måndag 12 juli 2010

Jösses vilket sommarväder. Det är bara att njuta. Fast jag måste jobba denna vecka ut sen är det semester. Det känns nästan okej om det skulle regna hela semestern efter alla dessa veckor. Jag kommer av mig i skapandet nu och vill få tillbaka rätten att få sitta i min soffa :)

Jag har nu stickat klart 2 par tofflor i eskimo, bilder kommer inom kort. Det känns lite konstigt att sticka varma ylletofflor just nu men om några månader kommer de nya ägarna att njuta av dem.

Annars så försöker jag mest att lära mig att virka. Så nu testar jag att göra mormorsrutor, helst med så galna färgkombinationer som möjligt :)

/M

måndag 5 juli 2010

Nu så har det äntilgen hänt...

Jag har det senaste året blivit besatt av att läsa andras bloggar och drömt om att jag oxå vill skriva av mig. Men ni vet hur det är, ska bara. Just nu drömmer jag mest om mitt eget hus med min egen trädgård där jag kan pyssla och ha det mysigt. Jag har ett stort intresse av inredning, har lite svårt att sätta fingret på vilken stil jag har. Jag gillar den lantliga stilen, men måste ha mycket färg. Jag kan samtidigt fascineras av det moderna stilrena och tar in delar av det med.

Jag har de senaste året hittat min pysselådra som har varit på villovägar. Vilket har resulterat i att jag vill göra allt möjligt samtidigt och därför har inte så mycket blivit klart. Nu har jag däremot kommit till en punkt där jag vill göra klart det jag har liggandes hemma så jag hoppas att det kommer några bilder inom kort. Än så länge är det lättare saker, men jag är konstant nyfiken på de lite mer avancerade metoderna så jag är nog snart där.

Summa kardemumma så kommer ni nog få en salig blandning på denna bloggen, beroende på vad jag är besatt av just då

Ha nu en riktigt trevlig sommar!
M